aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελπίδες: Φιλικό με την Τσεχία

Ο κύκλος των φιλικών εξετάσεων για την Εθνική Ελπίδων συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα στην Πράγα. Απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας οι νεαροί διεθνείς μας θα επιδιώξουν την καλή παρουσία και το θετικό αποτέλεσμα σε ένα δυνατό φιλικό με την ιδιαιτερότητα της συμμετοχής αρκετών νέων ποδοσφαιριστών στην αποστολή.

Κοντά στη νέα προσπάθεια που άρχισε από τον περασμένο Νοέμβριο, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μας στην προκριματική φάση, προστέθηκαν και πέντε ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στην Εθνική Νέων και βρίσκονται πλέον κάτω από την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρονίκου. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής έχει στη διάθεση του 22 ποδοσφαιριστές και μέσα από το δυνατό φιλικό της Τσεχίας θα βγάλει ασφαλώς σημαντικά συμπεράσματα για τη συνέχεια και η τοποθέτηση του ήταν ξεκάθαρη, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο κύκλος της προετοιμασίας για τη Τσεχία: «Το φιλικό της Πράγας θα έχει σημαντικό χαρακτήρα από διάφορες απόψεις και η παρουσία νέων ποδοσφαιριστών σε αυτή την αποστολή είναι ασφαλώς ιδιαίτερα σημαντική. Τους έχουμε μαζί μας από τώρα για να μπουν στο κλίμα και στη φιλοσοφία της ομάδας και στο κοντινό μέλλον να περιμένουμε ουσιαστική βοήθεια από την παρουσία τους στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε στην προκριματική φάση. Κάθε παιχνίδι για την Εθνική μας έχει ασφαλώς σημαντικό χαρακτήρα, είτε φιλικό είτε επίσημο και η φιλοσοφία μας είναι γνωστή. Μας ενδιαφέρει πάντα το καλύτερο και το καλύτερο ανεξάρτητα ποιον αντιμετωπίζουμε, είναι πάντοτε η νίκη».

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Τσεχίας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και η τεχνική ηγεσία θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Η Τσεχία προετοιμάζεται με τη σειρά της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 και κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο μαζί με την Κροατία, την Ελλάδα, τη Μολδαβία, τη Λευκορωσία και το Σαν Μαρίνο. Τον περασμένο Μάρτιο έδωσε δύο φιλικούς αγώνες με Δανία και Σουηδία αντίστοιχα και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Aritma και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου.

Στην αποστολή για το φιλικό με τη Τσεχία συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μάριος Ηλία (ΑΕΛ),  Ραφαήλ Αναστασίου, Γιώργος Χριστοδούλου, Σιών Ιωάννου (Δερύνεια), Ιωάννης Πίττας, Ανδρέας Καρό, Μάριος Ανδρέου (Απολλων), Ανδρέας Φράγκος (Άρης), Γιώργος Τασουρής (Άσσια), Γιώργος Παπαγεωγίου (Εθνικός),  Θανάσης Λιασίδης, Δημήτρης Χαραλάμπους (ΘΟΪ), Αντώνης Κουμής, Θεόδωρος Ιωσηφίδης (Παραλίμνι), Πάρης Ψάλτης (Ερμής), Χρίστος Γουήλερ (Καρμιώτισσα), Κωνσταντίνος Σωτηρίου (Ολυμπιακός), Ανδρέας Χριστοδούλου (Ομόνοια), Άντης Νικολάου (Πάφος), Νικόλας Ματθαίου (ΠΑΟΚ), Κώστας Πηλέας (Άρσεναλ), Παναγιώτης Αρτυματάς (Γουέστ Μπρόμιτς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ