aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΕλεύθερη είσοδος στον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Ολλανδία

Ελεύθερη είσοδος στον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Ολλανδία

Μια Παγκόσμια ποδοσφαιρική υπερδύναμη, η Ολλανδία, είναι η επόμενη αντίπαλος της Εθνικής Γυναικών Κύπρου στα Προκριματικά του Μουντιάλ Γυναικών 2023.

Η Ολλανδία βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 4η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης Εθνικών ομάδων Γυναικών της FIFA και την ερχόμενη Παρασκευή, θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας ομάδα σε αγώνα που θα γίνει στις 21:45 στο ΑΕΚ Arena στη Λάρνακα για τα προκριματικά του Μουντιάλ Γυναικών 2023.

Μετά από απόφαση της ΚΟΠ, η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν για τους φιλάθλους. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα πρέπει να προσκομίζουν στην είσοδο του Σταδίου κάρτα φιλάθλου (ισχύει για άτομα άνω των 14 ετών) και safe pass.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα ή σε άτομα που έχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες, είτε πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών. Δεν απαιτειται οποιοδήποτε έγγραφο σε σχέση με τον Covid-19 για παιδιά μέχρι 12 ετών ενώ τα παιδιά 12 – 15 ετών μπορούν να εισέλθουν στο Σταδιο και με rapid test.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την Cablenet.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ