aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕκτός ο Χριστοφή με Σερβία (δηλώσεις Χριστοφόρου/pics)

Εκτός ο Χριστοφή με Σερβία (δηλώσεις Χριστοφόρου/pics)

Με προπόνηση σε γήπεδο στο Ζλάτιμπορ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για το φιλικό με τη Σερβία.

Η προπόνηση δεν έγινε στο Ούσιτζε που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών (δυνατή βροχόπτωση) αλλά και της απόστασης που θα έπρεπε να διανύσει η αποστολή της ομάδας μας για να προπονηθεί.

Έτσι, τόσο η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας όσο και η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Σερβίας έγιναν σε προπονητικό κέντρο στο Ζλάτιμπορ.

Δεν προπονήθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή αφού κρίθηκε από την τεχνική ηγεσία και το ιατρικό τιμ πως θα ήταν καλύτερα για τον ποδοσφαιριστή να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο της πόλης Ούσιτζε, χωρητικότητας 12000 θεατών και αναμένεται να είναι κατάμεστο. Θα αρχίσει στις 17:00 τοπική ώρα, 18:00 ώρα Κύπρου.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου δήλωσε ευχαριστημένος από την προετοιμασία που έγινε και τόνισε πως ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ χρήσιμος ενόψει των επίσημων μας υποχρεώσεων. Προανήγγειλε επίσης την χρησιμοποίηση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών αφού όπως είπε, στην πορεία των προκριματικών, θα χρειαστούν όλοι.

Το video με τις δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ