aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΕκπροσώπησε την Κύπρο και γίνε ο πρώτος Πρωταθλητής του eEURO 2020!

Εκπροσώπησε την Κύπρο και γίνε ο πρώτος Πρωταθλητής του eEURO 2020!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου λαμβάνει μέρος στο UEFA eEURO 2020, το πρώτο τουρνουά Εθνικών Ομάδων eFootball στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι 55 Ομοσπονδίες της UEFA και το οποίο ξεκινάει τον ερχόμενο Νοέμβριο 2019.

Μπορείς κι εσύ , να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου!

Το τουρνουά αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση Εθνικών Ομάδων eFootball μέχρι και σήμερα, μέσα από το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους αποκλειστικά στην πλατφόρμα της KONAMI’s eFootball PES 2020.

Ο σκοπός βεβαίως για κάθε Εθνική Ομάδα που λαμβάνει μέρος, είναι να προκριθεί στο τελικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο μεταξύ 9-10 Ιουλίου, το οποίο καθόλου τυχαία έχει προγραμματιστεί μόλις λίγες ημέρες πριν τον τελικό του UEFA EURO 2020, τελικός ο οποίος θα γίνει στις 12 Ιουλίου στο στάδιο Wembley. Οι νικητές του eEURO 2020 θα κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του UEFA EURO 2020, καθώς επίσης να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο.

Ποιοι μπορεί να λάβουν μέρος;

Η ομαδικότητα είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του τουρνουά. Για το λόγο αυτό η κάθε Ομοσπονδία λαμβάνει μέρος με την Εθνική της Ομάδα eFootball με 2-4 παίκτες οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους. Στην περίπτωση της Κύπρου θα εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα δύο παίκτες.

Μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020, οι ΚΟΠ θα επιλέξει τους παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας αφού περάσουν τη διαδικασία αγώνων μέσω τουρνουά.

Στόχος βεβαίως είναι να επιλεγούν οι παίκτες οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Εθνική μας Ομάδα στην προκριματική φάση του online eEURO με τελικό στόχο την πρόκριση στο τελικό τουρνουά του Λονδίνου.

Εάν θες κι εσύ να εκπροσωπήσεις την Κύπρο μας επισκέψου τη σελίδα http://www.eeuro2020.com/cyprus και κάνε εγγραφή.

Πως λειτουργεί το τουρνουά

Θα υπάρξει κλήρωση τον Ιανουάριο 2020. Θα χωριστούν οι Εθνικές Ομάδες που λαμβάνουν μέρος σε 10 γκρουπ όπου θα παίξουν τα προκριματικά μεταξύ τους μεταξύ Μαρτίου 2020 και Μαΐου 2020 Κάθε χώρα θα παίξει δύο αγώνες (ένας εναντίον ενός) εναντίον των άλλων χωρών στον όμιλό τους. Θα προστεθούν οι βαθμοί νικών και ισοπαλίας στον όμιλο όπου θα βγουν οι κορυφαίες 16 ομάδες. 16 χώρες θα προκριθούν στα τελικά του τουρνουά στο Λονδίνο έτσι ώστε να ανταγωνιστούν μεταξύ τους για να βγει ο 1ος Πρωταθλητής του UEFA eEURO 2020

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ