aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Είδος σκουπιδιών η Κύπρος γιατί να δω το ματς;»

«Είδος σκουπιδιών η Κύπρος γιατί να δω το ματς;»

Έναν προσβλητικό χαρακτηρισμό για την Εθνική Κύπρου εκστόμισε σε κατά τη διάρκεια δηλώσεων του σε Μέσο Ενημέρωσης της Ρωσίας ο Γιούρι Γκαβρίλοφ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διεθνής με την ΕΣΣΔ ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως δεν θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Κύπρο, γιατί η χώρα του παίζει με ένα «είδος σκουπιδιών» και δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου Ο αγώνας της Ρωσίας με την Κύπρο δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Θα παρακολουθήσω άλλες ομάδες. Πιστεύω θα κερδίσω την Κύπρο, αλλά οι Κροάτες θα μας νικήσουν, το πιθανότερο με στενό σκορ. Έτσι, αυτοί (σ.σ. οι Κροάτες) θα τερματίσουν στην πρώτη θέση και η Ρωσία θα είναι δεύτερη. Οι δικοί μας παίζουν με κάποιο είδος “σκουπιδιών”. Γιατί να παρακολουθήσω κάτι που δεν είναι ενδιαφέρον;», ήταν η σχετική δήλωση του Γκαβρίλοφ σε συνέντευξη στην πατρίδα του.

Η Ρωσία αγωνίζεται σήμερα με την Κύπρο και την Κυριακή με την Κροατία, δύο αγώνες που θα καθορίσουν τη θέση της «αρκούδας» στον όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ