aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έφερε… ντόρτια η Ρωσία (video)

Πολύ εύκολα η Ρωσία, έκανε σεφτέ.

Η ομάδα του Τσερτσέσοφ επικράτησε 4-0 στην έδρα του Καζακστάν, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, για την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2020. O Ντένις Τσέρισεφ έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη, με τα δύο του τέρματα στο πρώτο μέρος. Αρχικά, στο 19’ εκτέλεσε με το… φαρμακερό αριστερό του ο άσος της Βαλένθια και στις καθυστερήσεις τσίμπησε την μπάλα για να ζευγαρώσει τα προσωπικά του τέρματα και της εθνικής του ομάδας.

Κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για κάτι θετικό έσβησε στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Τζιούμπα σημειώνοντας ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του με πλασέ από κοντά στο 52’ και έπειτα από περιπέτεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τα πόδια του Μπεγιεσεμπέκοφ, που την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ρωσία μάζεψε το πρώτο της «τρίποντο» έπειτα από ήττα με 3-1 στην πρεμιέρα από το Βέλγιο.

Υπενθυμίζουμε πως αμφότερες βρίσκονται στον όμιλο της Κύπρου και έτσι η Ρωσία έπιασε τους πρώτους της βαθμούς, ενώ το Καζακστάν έμεινε στους 3.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ