aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΔοκιμές και νέα πρόσωπα στην ισοπαλία της Εθνικής με το Μαυροβούνιο (pics)

Δοκιμές και νέα πρόσωπα στην ισοπαλία της Εθνικής με το Μαυροβούνιο (pics)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική μας και το Μαυροβούνιο στο ΓΣΠ. Το παιχνίδι εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τις επίσημες υποχρεώσεις της το ερχόμενο Φθινόπωρο στο Πρωτάθλημα των Εθνών. Πολύ καλή εμφάνιση για την Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο, χρονικό διάστημα στο οποίο δημιουργήθηκαν οι ευκαιρίες για να πετύχουμε τουλάχιστον ένα τέρμα. 

Πολλά τα κέρδη από το φιλικό για την ομάδα μας αφού αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών. Άντονι Γεωργίου, Γιάννης Κούσουλος και Δημήτρης Φροξυλιάς ήταν στο αρχικό σχήμα ενώ ως αλλαγή έκαναν ντεμπούτο ο Μηνάς Αντωνίου και ο Βασίλης Παπαφώτης.

Αναγνωριστικά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, με την Εθνική μας να προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή όταν το σουτ του Γιόβετιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Πάρντο στο 16΄. Aπό εκεί και πέρα, δεν καταγράφηκε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, σ’ ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, η Εθνική μας ξεκίνησε πιο ορεξάτη και είχε μια καλή στιγμή στο 55΄, όταν η κεφαλιά του Σωτηρίου δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια, όμως, ο ρυθμός έπεσε και δεν σημειώθηκαν κάποιες άλλες φάσεις μέχρι και το 76΄, όταν μετά από σουτ του Γιόβετιτς και απόκρουση του Πάρντο η μπάλα κατέληξε για δεύτερη φορά στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει, με αποτέλεσμα ο αγώνας να τελειώσει ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Κύπρος: Ούρκο Πάρντο, Τζέισον Δημητρίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου (46′ Ρενάτο Μαρκάσα), Κωστάκης Αρτυματάς, Δημήτρης Φροξυλιάς (64′ Μηνάς Αντωνίου), Ιωάννης Κούσουλος (79′ Γιώργος Οικονομίδης), Άντονι Γεωργίου (79′ Φάνος Κατελάρης), Δημήτρης Χριστοφή (72′ Ονησίφορος Ρουσιάς), Πιέρος Σωτηρίου (85′ Βασίλης Παπαφώτης).

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Στόικοβιτς (66′ Μάρουσιτς), Τομάσεβιτς, Σάβιτς (46′ Κλιμέντα), Μιγιούσκοβιτς (79′ Βέσοβιτς), Βούκσεβιτς, Ίβανιτς, Γιόβοβιτς, Κοβάσεβιτς (66′ Χακσαμπάνοβιτς), Μπετσιράι (36′ Μουγκόσα), Γιόβετιτς (66′ Μπάκιτς).

** Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ