aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΔιεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Σλοβακίας

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Σλοβακίας

Διεθνής φιλική νίκη για την Εθνική Νέων που μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει των υποχρεώσεων Οκτωβρίου για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Η Εθνική μας στον απογευματινό αγώνα που έγινε στο Μακάρειο Στάδιο νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας που προετοιμάζεται επίσης για την προκριματική φάση. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα στο σημερινό φιλικό πέτυχε στο 84ο λεπτό πέναλτι ο Παναγιώτης Λουκά.

Η τεχνική ηγεσία είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα δυνατό φιλικό και να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σε νέες επιλογές, μετά τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν από τις απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών μας.

Οι διεθνείς μας παρουσίασαν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και η προσπάθεια τους επιβραβεύτηκε λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα. Τότε μετά από ωραίο συνδιασμό του Ανδρέα Κατσαντώνη με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου ο τελευταίος ανατράπηκε και ο Χρίστος Νικολαϊδης υπέδειξε την παράβαση που όπως προαναφέραμε αξιοποίησε ο Λουκά.

Γενικά παρακολουθήσαμε ένα δυνατό φιλικό χωρίς πολλές ευκαιρίες και όπως φάνηκε από την αρχή θα κρινόταν στο γκολ, όπως και τελικά έγινε και με ευτυχή κατάληξη για την ομάδα μας.

Ο Νεόφυτος Λάρκου χρησιμοποίησε τους Στ. Κωνσταντίνου, Σεργίου, Π. Ιωάννου, Άδωνη, Μενελάου, Παναγίδη, Κολοκούδια (46’ Κ. Κωνσταντίνου), Γερολέμου (60’ Κατσαντώνης), Μ. Χαραλάμπους (46’ Λουκά), Ππούνα 60’ Μούσιτς), Χ. Χαραλάμπους (90’ Γενεθλίου).

Κύπρος και Σλοβακία θα δώσουν και δεύτερο φιλικό την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο Μακάρειο Στάδιο.

*Η Εθνική μας θα λάβει μέρος στον έβδομο όμιλο μαζί με την Ιρλανδία, τη Σερβία και το Αζερμπαϊτζάν και οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ 4-10 Οκτωβρίου 2017 στην Ιρλανδία.

**Η Σλοβακία κληρώθηκε στον 13ο όμιλο της προκριματικής φάσης και θα αντιμετωπίσει την Τουρκία, την Ουαλία και το Καζακστάν. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην Τουρκία μεταξύ 7-13 Νοεμβρίου 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ