aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΔιαθέσιμα on line τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος - Βέλγιο

Διαθέσιμα on line τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος – Βέλγιο

Τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Βέλγιο που θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ (21:45) είναι διαθέσιμα από σήμερα 23 Αυγούστου μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ. 

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα αγοράσετε πατώντας στο σχετικό banner στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου www.cfa.com.cy. Η διαδικασία είναι απλή και όσοι αγοράσουν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, μπορούν να το εκτυπώσουν από μόνοι τους.

-Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος στη διεκπεραίωση αγοράς on line εισιτηρίου ή για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 22-267132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

-Όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας, παρακαλούνται να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους. Μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια στους ταξιθέτες / επιτηρητές που θα βρίσκονται στην κερκίδα.

-Σε πρώτη φάση, διατίθενται προς πώληση εισιτήρια στο κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και οικογενειακά πακέτα στην ανατολική κερκίδα.

-Λόγω της on line προπώλησης εισιτηρίων για όλες τις κερκίδες, δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων σε άλλες επαρχίες, πέραν της Λευκωσίας.

Με στόχο η Εθνική Κύπρου να αγωνίζεται μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, τόσο στις 6 Σεπτεμβρίου όσο και σε όλους τους επόμενους εντός έδρας αγώνες, η ΚΟΠ συνεχίζει την ίδια πολιτική με προσιτή προς τον κόσμο τιμή εισιτηρίου.

Η γενική είσοδος παραμένει στα 10 ευρώ ενώ είναι διαθέσιμο και πάλι οικογενειακό πακέτο με το οποίο  μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών με συνολικό κόστος 15 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ