aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΔιαθέσιμα από την Πέμπτη τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος - Εσθονία

Διαθέσιμα από την Πέμπτη τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος – Εσθονία

Από την ερχόμενη Πέμπτη 16 Μαρτίου το πρωί, θα είναι διαθέσιμα on line μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ τα εισιτήρια για τον επίσημο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την Εσθονία.

Ο αγώνας που είναι για την 5η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018, θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00. Όπως σε όλους τους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής μας έτσι και σε αυτόν, ισχύουν οι χαμηλές τιμές που αποφάσισε η Ομοσπονδία προκειμένου να προσελκύσει στο γήπεδο όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο και κυρίως, οικογένειες.

Θα είναι διαθέσιμο για άλλη μια φορά το οικογενειακό πακέτο για τέσσερα άτομα  (δύο ενήλικες και δύο  παιδιά κάτω των 12 ετών) αξίας 15 ευρώ στην ανατολική κερκίδα. Η τιμή εισόδου στη δυτική κερκίδα έχει καθοριστεί στα δέκα ευρώ. Η ηλεκτρονική πώληση αρχίζει την Πέμπτη 16 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου το μεσημέρι. Από την Παρασκευή 24 Μαρτίου το πρωί θα πωλούνται εισιτήρια και από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από το ΓΣΠ και από τις 9 το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. Στις 22 Μαρτίου η Εθνική Ανδρών θα παίξει φιλικό παιχνίδι με το Καζακστάν στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Για τον αγώνα αυτό, η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στο 1 ευρώ.

Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες:

http://www.cfa.com.cy/Gr/natnews/1/29715

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ