aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΔιαθέσιμα από την Πέμπτη (6 Ιουνίου) τα εισιτήρια για τους Κύπριους για το Σκωτία-Κύπρος

Διαθέσιμα από την Πέμπτη (6 Ιουνίου) τα εισιτήρια για τους Κύπριους για το Σκωτία-Κύπρος

Από την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα μπορούν οι Κύπριοι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής μας την Σκωτία. Ο αγώνας είναι για τα προκριματικά του EURO 2020 και θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Hampden Park της Γλασκώβης.

Τα εισιτήρια αύριο Πέμπτη θα διατίθενται από τις εννέα το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα από το κατάστημα της Σκωτσέζικης Ομοσπονδίας στο Στάδιο Hampden Park.

Η πώληση θα συνεχιστεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου ως ακολούθως:

Παρασκευή, 7 Ιουνίου: Από ταμείο του Σταδίου Hampden Park από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.
Σάββατο, 8 Ιουνίου: Από τις 10:00 το πρωί σε ταμείο του Σταδίου Hampden Park μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα (19:45 τοπική).

Τα εισιτήρια για τους φιλάθλους της Εθνικής μας είναι στη Δυτική κερκίδα στους τομείς Α2, Α3, Α4 και Α5 (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία).

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΟΠ έχει εξασφαλίσει 3000 εισιτήρια που αναλογούν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων στο Hampden Park. Η τιμή του εισιτηρίου, όπως έχει καθοριστεί από την Ομοσπονδία της Σκωτίας, είναι 27 Αγγλικές λίρες.

Ήδη πολλοί συμπατριώτες μας που διαμένουν στην Σκωτία, στην Αγγλία και σε άλλες γειτονικές χώρες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να προμηθευτούν εισιτήριο και να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας στον αγώνα του Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ