aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΔεξίωση προς τιμήν της κυπριακής αποστολής

Δεξίωση προς τιμήν της κυπριακής αποστολής

Επίσημη δεξίωση προς τιμήν της κυπριακής αποστολής που βρίσκεται στο Ταλίν, παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Εσθονίας.

Την ΚΟΠ εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Γιώργος Κούμας, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χάρης Λοϊζίδης, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Φώτης Φωτίου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Φίλιππος Γιαπατός, ο Οικονομικός Διευθυντής Ανδρέας Μωριάς και ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων Άδωνις Προκοπίου. Επικεφαλής της Εσθονικής Ομοσπονδίας ήταν ο Πρόεδρος της Aιβάρ Πόχλακ.

Ο Κούμας ευχαρίστησε την Εσθονική Ομοσπονδία για τη φιλοξενία και ευχήθηκε όπως πραγματοποιηθεί σήμερα ένα καλό παιχνίδι στο πλαίσιο του αλληλοσεβασμού και του fair play. Από την πλευρά του, ο Εσθονός Πρόεδρος καλωσόρισε την αποστολή μας στη χώρα του και με τη σειρά του ευχήθηκε να γίνει ένας καλός αγώνας και η ομάδα που αξίζει να πάρει τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ