aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΔεν μίλησαν για φαβορί Χριστοφόρου και Χαραλάμπους (pics)

Δεν μίλησαν για φαβορί Χριστοφόρου και Χαραλάμπους (pics)

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Χριστάκης Χριστοφόρου, μίλησε σε διάσκεψη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Γιβραλτάρ.

«Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, στη χθεσινή προπόνηση όλα τα παιδιά προπονήθηκαν κανονικά και ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε και θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου για να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη. Μετά την απογευματινή προπόνηση θα αποφασίσω και για την ενδεκάδα», είπε αρχικά.

«Όπως και στα τρία προηγούμενα παιχνίδι, έτσι και αύριο το πλάνο θα είναι διαφορετικό. Γνωρίζουμε πως πρέπει να επιτεθούμε από την αρχή, να κρατήσουμε μπάλα και να πιέσουμε για το γκολ. Ο αντίπαλος θα θέλει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Χρειαζόμαστε υπομονή και ηρεμία στο παιχνίδι μας», πρόσθεσε.

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν αυτοπεποίθηση, δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με την Ελλάδα, οι αριθμοί ήταν υπέρ μας. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε και οι παίκτες θέλουν να πάρουν αύριο αυτού που δικαιούνταν τα προηγούμενα παιχνίδια».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος σημείωσε: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα μέσα στην εβδομάδα. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, γνωρίζουμε την ομάδα του Γιβραλτάρ. Μια ομάδα που θα αμυνθεί και είναι δύσκολο να την διασπάσεις. Καλώ τον κόσμο να είναι δίπλα μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να μαζέψουμε όσες περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι μόνο το αυριανό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ