aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Δεν μας αφήνει ευχαριστημένους και μας ενοχλεί»

«Δεν μας αφήνει ευχαριστημένους και μας ενοχλεί»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος των Εθνικών ομάδων, Χάρης Λοϊζίδης.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είναι δύσκολος αντίπαλος, παίζουμε με την πρώτη ομάδα του ομίλου μας που είναι πολύ καλή. Δεν σας το κρύβω ότι είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο, θα πρέπει να δούμε πως θα παίξουμε σωστά και να κάνουμε τουλάχιστον μια καλή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι οτιδήποτε. Είναι περίεργο το συναίσθημα για την βραδιά απόψε γιατί θέλουν να κάνουν καλή ατμόσφαιρα στον κόσμο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι υπόδειγμα. Οι υποδομές στο Βέλγιο, οι ακαδημίες είναι εξαιρετικές, έχουν βγάλει παιχταράδες».

Και συνέχισε: «Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, η προηγούμενη μας παρουσία εδώ δεν ήταν ότι καλύτερο, ευελπιστούμε ότι σήμερα θα πάρουμε κάτι καλύτερο και θα το παλέψουμε. Από το παιχνίδι με την Ελλάδα αρχίσαμε ήδη να σκεφτόμαστε την επόμενη διοργάνωση. Αν αναλογιστούμε πριν δύο χρόνια την κλήρωση, όλοι πιστεύαμε ότι το Βέλγιο θα είναι στην πρώτη θέση, η δεύτερη θέση δεν εξασφάλιζε κάτι, και θεωρούσαμε ότι εμείς θα ήμασταν πιο κάτω. Στην πορεία είδαμε ότι μπορούσαμε για κάτι καλύτερο. Από συγκυρίες και από κάποια αποτελέσματα κατάφερε η Ελλάδα να περάσει. Αν είχαμε τύχη με την Εσθονία, πιστεύω θα μπορούσαμε για κάτι καλύτερο. Η προτελευταία θέση δεν μας αφήνει ευχαριστημένους και μας ενοχλεί», ενώ πρόσθεσε: «Μελετούμε μια νέα φόρμουλα για να αγωνίζονται περισσότεροι Κύπριοι στην εντεκάδα των ομάδων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ