aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμάς»

«Δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμάς»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος στην Κύπρο έμεινε ο Μίχαελ Σκίμπε, ωστόσο, επισήμανε ότι δεν εξαρτάται μόνο από την Ελλάδα η είσοδος στα μπαράζ πρόκρισης των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Λίγα λεπτά μετά το 2-1 στο ΓΣΠ ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από το γεγονός ότι βρισκόμαστε ξανά στην 2η θέση. Θεωρώ ότι θα νικήσουμε το Γιβραλτάρ, αλλά παρ΄όλα αυτά δεν είμαι σίγουρος για το αν θα πάμε στα μπαράζ, καθώς εξαρτώμαστε από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων», είπε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος ρωτήθηκε για το τι είπε στους διεθνείς μετά την ήττα της Βοσνίας από το Βέλγιο:

«Πριν το ματς είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό και τίποτα περισσότερο. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά αντιδράσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κι άλλο γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ