aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Δεν μπορεί η ΚΟΠ να ανοίξει τις πορτές να τους βάλει μέσα»

«Δεν μπορεί η ΚΟΠ να ανοίξει τις πορτές να τους βάλει μέσα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλής σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε για την ταλαιπωρία που βίωσαν οι οπαδοί στον αγώνα απέναντι στο Βέλγιο και τους λόγους που άργησε να εξυπηρετηθεί κάποια μερίδα του κόσμου.

Αναλυτικά: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Είχαμε 4-5 χιλιάδες ημέρα Πέμπτη με αντίπαλο όπως το Σαν Μαρίνο. Είχαμε 9-10 χιλιάδες με το Βέλγιο. Αρκετός κόσμος έμεινε έξω που μας στεναχώρησε πολύ με το Βέλγιο. Είμαστε χαρούμενοι που είδαμε χιλιάδες παιδάκια στις κερκίδες. Όσοι έμειναν έξω είναι και λίγο θέμα προγραμματισμού της νοοτροπίας μας. Η κάρτα βγαίνει από το καλοκαίρι και διαδικτυακά. Ήταν ρίσκο να έρθεις τελευταία στιγμή στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν τους βγήκε. Η κάθε κάρτα φιλάθλου θέλει 2 λεπτά για να βγει, κάθε συνεργείο βγάζει 25 κάρτες την ώρα. Ήταν 7 συνεργία που είχαμε στο γήπεδο. Δυστυχώς, όταν έρθουν 1000 άτομα ταυτόχρονα πώς να εξυπηρετηθούν;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ