aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΔεν αδιαφορούν, θέλουν νίκη με πολλά γκολ οι Βέλγοι

Δεν αδιαφορούν, θέλουν νίκη με πολλά γκολ οι Βέλγοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο αποψινός (10/10) αγώνας με την Κύπρο δεν αφήνει καθόλου αδιάφορους τους Βέλγους, αφού χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό που θα τους εξασφαλίσει παρουσία στις πρώτες επτά θέσεις της κατάταξης της FIFA, κάτι που θα τους φέρει πιο ευνοϊκή κλήρωση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Επίσης το Βέλγιο κυνηγάει το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε προκριματικά που διατηρεί η Γερμανία, με 43 γκολ στα προκριματικά της τρέχουσας διοργάνωσης. Το Βέλγιο έχει μέχρι στιγμής 39 γκολ στα προκριματικά και αν σκοράρει περισσότερα από πέντε γκολ απέναντι στην Κύπρο θα σπάσει το ρεκόρ.

Το γεγονός αυτό σχολίασε και ο Έντεν Αζάρ στη συνέντευξη Τύπου: «Το ρεκόρ των γκολ είναι ασφαλώς κάτι το οποίο σκεφτόμαστε. Η προτεραιότητα μας είναι να νικήσουμε και να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Επίσης θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς για τον Γιαν Βερτόνχεν (σ.σ. ο Βερτόνχεν θα γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική Βελγίου)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ