aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΔάκρυσε ο Λαΐφης: «Έχασα τον θείο μου και ήθελα να του το αφιερώσω»

Δάκρυσε ο Λαΐφης: «Έχασα τον θείο μου και ήθελα να του το αφιερώσω»

Έντονα φορτισμένος ήταν ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Κύπρου με τη Βουλγαρία που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Ο διεθνής αμυντικός αφού δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες του, δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του θείου του (σήμερα κηδεύτηκε ο Χρήστος Αρτυματάς, πατέρας της πρωταθλήτριας στίβου Ελένης Αρτυματά) και την επιθυμία που είχε για να του αφιερώσει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Αρτυματά στον πατέρα της

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι είμαστε απογοητευμένοι. Κερδίζαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά, δεν τα καταφέραμε όμως. Εντάξει, μπορούσε να δεχόμασταν γκολ νωρίτερα. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Δείξαμε χαρακτήρα στο γήπεδο και αυτό είναι το σημαντικό. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό τον χαρακτήρα και θα έρθουν και οι νίκες».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν τον έσπρωξα. Ήταν έξυπνο πέναλτι, μπήκε μπροστά μου και το κέρδισε. Δεν μπορείς δεν ήταν πέναλτι, αλλά εντάξει ήταν 50%-50% νομίζω. Ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Έχασα τον θείο μου και είχα ένα λόγο παραπάνω για να του αφιερώσω τη νίκη… (στο σημείο αυτό βούρκωσε). Αιωνία του η μνήμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ