aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΧριστοφόρου: «Μέσα από τέτοιους αγώνες, γράφει ο καθένας τη δική του ιστορία» (δηλώσεις Λαΐφη)

Χριστοφόρου: «Μέσα από τέτοιους αγώνες, γράφει ο καθένας τη δική του ιστορία» (δηλώσεις Λαΐφη)

Για τον αγώνα με το Βέλγιο μίλησαν σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου και ο Κωνσταντίνος Λαϊφης.

Χριστάκης Χριστοφόρου: «Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο. Αυτό μας έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο για να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία όλες αυτές τις μέρες που είναι μαζεμένη η ομάδα. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα όπως το Βέλγιο, είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουν τα πάντα γιατί μέσα από τέτοιους αγώνες, γράφει ο καθένας τη δική του ιστορία.

Μαζί με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, καλούμε και τον κόσμο να έρθει στο παιχνίδι και να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή. Η παρουσία του κόσμου δίνει μεγαλύτερα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές».

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας στον όμιλο, ο κ. Χριστοφόρου είπε: «Θα προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος».

Κωνσταντίνος Λαΐφης: «Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία την τελευταία εβδομάδα που είμαστε μαζί. Ξέρουμε τον αντίπαλο και τη δυναμικότητα του αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που μαθαίνουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο και είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές να μας κάνουν να νιώσουμε ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Είναι αλήθεια πως στην προηγούμενη διοργάνωση δεν τα πήγαμε τόσο καλά στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε αυτό να αλλάξει στη νέα διοργάνωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ