aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΧριστοφόρου: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Χριστοφόρου: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Γιβραλτάρ, ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου παραδέχτηκε πως η ομάδα μας δεν έκανε καλό παιχνίδι, τόνισε όμως πως κρατάμε τη νίκη αλλά και το γεγονός ότι άλλο ένα νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Νικόλας Ιωάννου, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα.

Παράλληλα, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Ηλία Χαραλάμπους που ήταν στην αποστολή σε αγώνα της Εθνικής για τελευταία φορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ίσως το ότι προηγηθήκαμε γρήγορα, στη συνέχεια πετύχαμε άλλο ένα τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, να επηρεάσε τους ποδοσφαιριστές και να τους έκανε να θεωρήσουν ότι θα είχαμε ένα εύκολο βράδυ. Ξεκινήσαμε με καλή κατοχή μπάλας αλλά νομίζαμε ότι έπρεπε να παίζουμε μόνο με την μπάλα και όταν χάναμε την κατοχή δεν παίζαμε άμυνα.

Από το σημερινό αγώνα κρατάμε το αποτέλεσμα και την πρώτη εμφάνιση σε επίσημο αγώνα ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή, του Νικόλα Ιωάννου για τον οποίο είμαι σίγουρος πως είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν ψηλά την Εθνική.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον, τα νέα παιδιά έχουν πολύ ψηλό ταβάνι , κάποια παιδιά αγωνίζονται στο εξωτερικό και είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηλία Χαραλάμπους για την προσφορά του στην Εθνική αλλά και το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είχαμε μια άψογη συνεργασία, θα ήθελα να αγωνιστεί στο τελευταίο του παιχνίδι, όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία ως προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ