aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΧριστοφή-Αρτυματάς: Το μήνυμα ενόψει Καζακστάν και για τη δική τους κατάσταση

Χριστοφή-Αρτυματάς: Το μήνυμα ενόψει Καζακστάν και για τη δική τους κατάσταση

Την πρώτη και τελευταία της προπόνηση στην Κύπρο πριν τον αγώνα της Πέμπτης με το Καζακστάν στην Αστάνα πραγματοποίησε η Εθνική Ανδρών. Πριν οι ποδοσφαιτιστές μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν οδηγίες από τον Ραν Μπεν Σιμόν, οι Δημήτρης Χριστοφή και Κώστας Αρτυματάς παραχώρησαν δηλώσεις ενόψει των αναμετρήσεων που περιμένουν την εθνική μας ομάδα.

Χριστοφή: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Είναι πολύ λίγο το διάστημα που έχουμε για να προετοιμαστούμε και εμείς θα κάνουμε τα πάντα, όπως και στα προηγούμενα μας, για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αντικειμενικά, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ματς με το Καζακστάν μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα άλλαξαν τα δεδομένα, είναι ένα ματς της ίδιας δυναμικότητας και πάμε εκεί για να κυνηγήσουμε τις δυνάμεις μας ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μπορούμε για την 3η θέση, γιατί όχι. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, το έχουν δείξει και οι κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη. Ο στόχος μας όμως είναι παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, τώρα αν τα καταφέρουμε και όσες ελπίδες έχουμε θα τις κυνηγήσουμε. Έχει καιρό που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου, ήθελα κάποια παιχνίδια και τα πήρα, είμαι πανέτοιμος και αν χρειαστώ και το κρίνει ο προπονητής θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Αρτυματάς: «Ξεκινάμε τη προετοιμασία μας. Πάμε εκεί στο Καζακστάν σε δύσκολες συνθήκες αγώνα αλλά θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Μπορούμε για κάτι καλό, το δείξαμε στον αγώνα που κάναμε στο ΓΣΠ. Δείξαμε ότι μπορούμε να κτυπήσουμε το Καζακστάν και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Εμείς δεν βάζουμε στόχους για 3η, 4η ή 1η θέση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάμε για νίκη σε κάθε αγώνα και στο τέλος θα δούμε που θα μας βρει. Σίγουρα το να αγωνίζεσαι με την ομάδα σου, να παίρνει λεπτά συμμετοχής και κάνεις καλές εμφανίσεις, νιώθεις πιο έτοιμος για τα παιχνίδια με την Εθνική. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για την ομάδα. Είναι δύσκολο παιχνίδι το εντός έδρας με τη Ρωσία, όμως μαζί με τον κόσμο μας να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ