aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΧριστάκης: Η επισφράγιση της ανανέωσης και τα «καλύτερα έρχονται»

Χριστάκης: Η επισφράγιση της ανανέωσης και τα «καλύτερα έρχονται»

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τα μέλη του Δ.Σ. και τον γενικό διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου ευχαριστεί όλους, όσοι συνεργάστηκαν μαζί του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Εθνική Ανδρών. Αναφέρεται στην προσπάθειά του για ανανέωση της Εθνικής και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η Εθνική Κύπρου θα πετύχει το μεγάλο της στόχο, που είναι η πρόκριση σε τελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για την αγαστή συνεργασία που είχαμε στο διάστημα της δεκαοκτάμηνης παρουσίας μου στην Εθνική Ανδρών. Οφείλω ολόθερμες ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους συνεργάτες του, που με επέλεξαν να ηγηθώ των προσπαθειών της Εθνικής μας για τους αγώνες των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018», αναφέρει αρχικά.

Ακολούθως, ευχαρίστησε όσους κοπίαζαν και φρόντιζαν για να είναι επιτυχής η προσπάθεια μας, όπως σημειώνει. Και έκανε αναφορά στους Χάρη Λοϊζίδη, Σάββα Κωνσταντίνου, Ανθούλη Μυλωνά, Άδωνη Προκοπίου, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Σιαμπουλλή, Χριστόδουλο Θωμά, Νίκο Σεργίδη, Πέτρο Ιωάννου, Γιώργο Όξινο, Γιώργο Ασπρογένους, Πέτρο Φιλίππου, Χρίστο Γιαπάνη, Αδάμο Παπαντωνίου, Νικολέττα Μιχαηλίδου, Σίμο Ταραπουλούζη, Αριάν Μπεκιάι, Γιώργο Γεωργίου, Ευθύμιο Κυπριανού και Αντριέν Χατζηαλεξάντρου.

«Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που είχα την τιμή να συνεργαστούμε αυτό το διάστημα. Όλοι θα έχουν σίγουρα σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες που έρχονται για την Εθνική ομάδα. Επιτυχίες, που θα επισφραγίσουν τη δίψα και τη δέσμευση των Κύπριων διεθνών, να οδηγήσουν την Εθνική μας στα τελικά Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης», προσθέτει.

«Στη διάρκεια της παρουσίας μου θέσαμε στόχους που θα αναβάθμιζαν ουσιαστικά την Εθνική ομάδα και το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Σημαντικότερος στόχος ωστόσο, ήταν να φτιάξουμε δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο που να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στο επερχόμενο EURO 2020. Η ανανέωση της ομάδας επισφραγίστηκε από την παρουσία 13 ποδοσφαιριστών κάτω των 23 χρονών, οι οποίοι αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε επίσημους και φιλικούς αγώνες, με μερικούς από αυτούς να καθιερώνονται ήδη ως βασικά στελέχη της ομάδας», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Παράλληλα, η συμπλήρωση της 6ης αγωνιστικής στον όμιλο μας, μας βρίσκει στην 4η θέση με 7 βαθμούς, συγκομιδή που μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη αφού έχει την προοπτική να εξελιχτεί στην καλύτερη συγκομιδή βαθμών των τελευταίων 16 χρόνων για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Και καταλήγει στην επιστολή του: «Κλείνοντας, θέλω να εκφράσω την ισχυρή πεποίθηση πως τα καλύτερα έρχονται για την Εθνική μας, αφού οι διεθνείς μας θέλουν, μπορούν και αξίζουν να φτάσουν πολύ ψηλότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ