aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χριστάκης (ενοχλητικό)

Τα πήρε στο κρανίο, ο πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων, Χάρης Λοϊζίδης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι υποψήφιος για την Εθνική μας ομάδα.

Ο Χάρης, ενοχλήθηκε μόνο που άκουσε το ερώτημα. «Πραγματικά δεν περίμενα να μου θέσετε τέτοιο ερώτημα», ήταν η άμεση απάντησή του και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι ύβρις προς την ομοσπονδία από τη στιγμή που έχει προπονητή και είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά του. Αυτά τα σενάρια τα ανάγω στο πεδίο της επιστημονικής φαντασίας.

Όσοι μιλούν για τέτοια πράγματα το μόνο που θέλουν είναι να υποσκάψουν την ομάδα, τίποτε άλλο. Δεν την αφορούν αυτά τα δημοσιεύματα και πραγματικά είναι λάθος να υποσκάπτουν κάποιοι την Εθνική μας ομάδα με αυτόν τον τρόπο».

Κι επίσης όλος αυτός ο ντόρος, απ’ όπου κι αν προέρχεται, πρέπει να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός και για τον Χριστάκη Χριστοφόρου, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ