aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χωρίς προβλήματα (pics)

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ελλάδα στο Στάδιο ΓΣΠ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν.

Ο αυριανός αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και είναι για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018. Η Κύπρος είναι στην 4η θέση του ομίλου με 10 βαθμούς ενώ η Ελλάδα είναι 3η με 13 βαθμούς. Στους 14 βαθμούς είναι η Βοσνία Ερζεγοβίνη η οποία αγωνίζεται στην έδρα της με το Βέλγιο.

Η αυριανή αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. Είναι ο προτελευταίος αγώνας της Εθνικής μας στη διοργάνωση και ο τελευταίος εντός έδρας και ο στόχος της ομάδας μας είναι να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Φάνος Κατελάρης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Μερκής, Ρενάτο Μαρκάσα, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Βασιλείου, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Βασίλης Παπαφώτης, Χάμπος Κυριάκου, Βανσάν Λαμπάν, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστωρ Μυτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ