aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΧωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της Εθνικής στην Κύπρο

Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της Εθνικής στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών επί Κυπριακού εδάφους και αύριο το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι.

Η Εθνική μας προετοιμάζεται για φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία την ερχόμενη Τετάρτη στο Ούζιτσε και μέχρι τον αγώνα, θα γίνουν άλλες τρεις προπονήσεις στη Σερβία. Την Κυριακή και τη Δευτέρα οι προπονήσεις θα γίνουν στο Βελιγράδι και την Τρίτη, στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Δημήτρη Χριστοφή προπονήθηκαν κανονικά. Ο Χριστοφή αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.

Στην αποστολή για τη Σερβία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Βίνσεντ Λαμπάν, Ηλίας Χαραλάμπους, Νίκος Εγγλέζου (ΑΕΚ), Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Λαΐφης (Ανόρθωση), Γιώργος Μερκής, Ευστάθιος Αλωνεύτης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης (ΑΠΟΕΛ), Αγγελής Αγγελή, Μάριος Στυλιανού, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Βασιλείου (Απόλλων), Κύπρος Χριστόφορου (Άρης), Νεόφυτος Μιχαήλ (Νέα Σαλαμίνα), Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γιώργος Οικονομίδης, Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή (Ομόνοια), Μάριος Νικολάου (Ίντερ Τουρκού).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ