aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Χ»αράμισε την ευκαιρία η Κύπρος (pics)

«Χ»αράμισε την ευκαιρία η Κύπρος (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πήρε ότι (δεν) ήθελε η Εθνική Κύπρου στο σημερινό παιχνίδι με την Εσθονία, αφού έμεινε στην ισοπαλία 0-0 και δεν μπόρεσε να ανέβει στη βαθμολογία του ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε πολλές και καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ σωστά φωνάζει για τρεις περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκε από το Φιλανδό διαιτητή.

Με κορυφαίους τους Χριστοφή και Κάστανο, που δημιούργησαν ότι καλύτερο έφτιαξε η Κύπρος στην επίθεση, η χώρα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και άξιζε σίγουρα ένα γκολ. Αυτό δεν ήρθε, ενώ στο δεύτερο μέρος παρά το γεγονός ότι η απόδοση της Εθνικής μας έπεσε και ο αντίπαλος δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις, πάλι ελέγχαμε τον αγώνα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα. Αυτό δεν ήρθε και μοιραίο το σκορ έμεινε στο 0-0.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Σάββατο 25/03
Κύπρος-Εσθονία 0-0
Βοσνία-Γιβραλτάρ 5-0
Βέλγιο-Ελλάδα (21.45)

Η βαθμολογία στον όμιλο (8ος):
1.Βέλγιο 12
2.Ελλάδα 10
3.Βοσνία 10
4.Κύπρος 4
5.Εσθονία 4
6.Γιβραλτάρ 0

Κύπρος (Χριστάκης Χριστοφόρου): Παναγή, Λαΐφης, Μερκής, Στυλιανού (72′ Αβραάμ), Χαραλάμπους, Λαμπάν (82′ Ρουσιάς), Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου, Χριστοφή, Κάστανος, Μυτίδης (88′ Μακρής).

Εσθονία (Μάρτιν Ρέιμ): Αξάλου, Κλαβάν, Μπαράνοφ, Τενίστε, Κρούγκλοφ, Ντμίτρεφ, Μετς, Βασίλιεφ (90’+1 Ανιέρ), Κάιτ, Οτζάμαα (69′ Λουτς), Ζέντζοφ (79′ Τούμετ).

Σκόρερ:

Κίτρινες: Λαμπάν / Βασίλιεφ

Κόκκινες:

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Βίλλε Νεβαλάινεν (Φινλανδία).

Βοηθοί Διαιτητές: Γιαν-Πίτερ Αραβίρτα και Σάμι Νάικανεν.

Τέταρτος:  Ντένις Αντάμο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ