aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΧαραλαμπίδης: «Κρατάω τη στιγμή του Εθνικού Ύμνου»

Χαραλαμπίδης: «Κρατάω τη στιγμή του Εθνικού Ύμνου»

Υπερήφανος και συγκινημένος ήταν ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, με τον έμπειρο μέσο να δηλώνει στη συνέχεια πως στην ήττα της Κύπρου από την Ελλάδα κόστισαν δύο ατυχείς στιγμές.

«Να δώσω συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Από τη δική μας πλευρά, αφήνει μία πικρή γεύση το τελικό αποτέλεσμα. Από το πρώτο λεπτό θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε εκτός έδρας και κόντρα σε μία καλή ομάδα να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να κρατήσουμε την μπάλα και να κάνουμε φάσεις, ώστε να δείξουμε την ποιότητά μας. Όμως, δύο ατυχείς στιγμές και κάποιες φάσεις που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, μας στοίχισαν. Αλλά, έχουμε κάποια πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε και μπορούμε να δείξουμε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο υπάρχει Κύπριος ποδοσφαιριστής. Είναι καλό για εμάς, να μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο Κώσταντίνος Χαραλαμπίδης στην κάμερα του ΣΚΑΪ για να συνεχίσει.

«Θα ήθελα να κρατήσω τη στιγμή του Εθνικού Ύμνου κα για τις δύο χώρες. Νιώθουμε Έλληνες και παρακολουθούμε την Εθνική Ελλάδας σε ευρωπαϊκές ή παγκόσμιες διοργανώσεις και εύχομαι να δούμε και την Κύπρο σε μία μεγάλη διοργάνωση».

Για να καταλήξει ο έμπειρος μέσος: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι μία πρόκληση γιατί θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας και ότι αυτή η φουρνιά έχει ταλέντο. Μπορούν οι Κύπριοι να παίξουν στο εξωτερικό και το γήπεδο και τα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι καθρέπτης για όλους τους ποδοσφαιριστές. Η πρόκριση είναι δύσκολη, γιατί προκρίνεται ο πρώτος και ο δεύτερος παίζει μπαράζ. Αλλά, εμείς προσπαθούμε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο από τα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ