aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χαλαρά οι δυνατοί του ομίλου! (videos)

Τεσσάρα η Εθνική Ελλάδας, τρία γκολ το Βέλγιο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πεντάρα η Βοσνία εντός κόντρα στην Εσθονία στην πρεμιέρα του ομίλου.

Πολύ εύκολα το Βέλγιο

Οι Βέλγοι ήταν μια κλάση πιο πάνω από την Κύπρο και με κορυφαίο τον Λουκάκου επικράτησαν χαλαρά 3-0 εκτός έδρας. Στην πρώτη του ευκαιρία το Βέλγιο κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ.  Από φάουλ του Ντε Μπρόινε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Λουκάκου έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν δυο καλές φάσεις με τον φορ της Εβερτον να σκοράρουν, αλλά ο Παναγή έσωσε την Κύπρο. Στο 61′ κι έπειτα από φάση διαρκείας το Βέλγιο κατάφερε να σκοράρει και πάλι με τον Λουκάκου.

Ο ρυθμός έπεσε, ο Παναγή ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του, αλλά στο 75′ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τον Καράσκο να διαμορφώνει το 3-0. Οι Βέλγοι ήθελαν και τέταρτο γκολ, ο Αζάρ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπατσουαγί νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Κύπρου.

Πεντάρα στη Ζένιτσα!

Βροχή και κρύο δε στάθηκαν εμπόδιο στην προσπάθεια των Βόσνιων να μπουν με το δεξί στον όμιλο! Η Βοσνία διέλυσε 5-0 την Εσθονία και άρχισε με τον ιδανικότερο τρόπο την ευρωπαϊκή της εκστρατεία. Μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σπάχιτς.

Τη σκυτάλη πήρε ο Τζέκο και στο 23′ από την άσπρη βούλα ήρθε το δεύτερο τέρμα. Ο Μεντούγιανιν στο 71′ πέτυχε το 3-0, αλλά η Βοσνία δε σταμάτησε εκεί… Η Εσθονία ανήμπορη να αντιδράσει, παραδόθηκε στις ορέξεις της Βοσνίας. Στο 83′ ο Ιμπίσεβιτς σημείωσε το 4-0 και στις καθυστερήσεις ο Σπάχιτς διαμόρφωσε το 5-0.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Γιβραλτάρ – Ελλάδα 1-4
(26’ Γουόκερ – 10’ Μήτρογλου, 44’ αυτ. Βάισμαν, 45’ Φορτούνης, 45’+1’ Τοροσίδης)

Βοσνία – Εσθονία 5-0
(7’, 90′ Σπάχιτς, 23’ Τζέκο, 71’ Μεντουνγιανίν, 83’ Ιμπίσεβιτς)

Κύπρος – Βέλγιο 0-3
(13’, 61’ Λουκάκου, 81’ Καράσκο)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Βέλγιο – Βοσνία (7/10)
Εσθονία – Γιβραλτάρ (7/10)
Ελλάδα – Κύπρος (7/10)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Βοσνία – Κύπρος (10/10)
Εσθονία – Ελλάδα (10/10)
Γιβραλτάρ – Βέλγιο (10/10)

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ