aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΧ. Χριστοφόρου: «Παίζουμε για την Κύπρο μας» (pics)

Χ. Χριστοφόρου: «Παίζουμε για την Κύπρο μας» (pics)

Ο αυριανός φιλικός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με το Καζακστάν προσφέρεται για την τεχνική ηγεσία για να δοκιμάσει κάποια πράγματα που γυροφέρνουν στο μυαλό εν όψει του επίσημου ματς με την Εσθονία το Σάββατο, αλλά και να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές. Ασφαλώς, ο μεγάλος στόχος είναι η νίκη το Σάββατο, όμως, κανένας διεθνής αγώνας δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορη την Εθνική  μας, η οποία θα διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα και στον σημερινό αγώνα. 

Ο αγώνας Κύπρου – Καζακστάν που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 18:00 και η τιμή εισόδου έχει καθοριστεί στο 1 ευρώ (η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι ελεύθερη). «Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Θα δώσουμε χρόνο και σε κάποιους νέους παίκτες για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται εν όψει Εσθονίας», τόνισε ο Χριστάκης Χριστοφόρου σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την Κύπρο μας. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση. Θέλουμε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα μας και αυτό ανεβαίνει με νίκες. Θέλουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

«Κάθε φορά που καλούμαστε στην Εθνική είναι πρόκληση. Η Εθνική είναι η ομάδα μας και την αγαπάμε πάρα πολύ. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι σαν Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουμε ποιότητα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

«Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα και σε συνεργασία με τους έμπειρους παίκτες η Εθνική μπορεί αν βγάλει πολύ καλό πρόσωπο. Αν κερδίσουμε την Εσθονία θα μπορέσουμε να ανέβουμε και να έχουμε μια πιο καλή παρουσία στον όμιλο. Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας και να στηρίξει την προσπάθεια», είπε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

«Πάντα όταν καλείσαι στην Εθνική είναι ιδιαίτερη τιμή. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει ως πρώτο στόχο να αγωνιστεί στην Εθνική», ανέφερε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μακρής. «Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς το φιλικό παιχνίδι να εφαρμόσουμε τα πλάνα μας εν όψει Εσθονίας. Είναι ευκαιρία και για τον κόσμο της Λάρνακας να δει την Εθνική από κοντά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Γίνεται μια προσπάθεια να αλλάξουμε επίπεδο και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα βγει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την Κύπρο μας», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ