aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπήκε στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου, για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη Σκωτία στη Γλασκώβη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020. Η Εθνική μας προπονήθηκε χθες το απόγευμα στο ΓΣΖ (18:00) και για πρώτη φορά υπήρξε απαρτία, με την παρουσία του Πιέρου Σωτηρίου και του Νικόλα Ιωάννου.

Στην Κύπρο θα γίνουν ακόμα δύο συνολικά προπονήσεις, σήμερα και αύριο, πριν από την αναχώρηση για τη Σκωτία. Την Πέμπτη η προπόνηση θα γίνει σε γήπεδο στη Γλασκώβη (Κίλσιθ Ρέιντζερς, 20:30) και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής με προπόνηση στο Χάμπντεν Παρκ, που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Σαββάτου. Η προπόνηση θα γίνει στις 21:00, ενώ θα προηγηθεί στις 20:30 η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας.

Ο αγώνας Σκωτίας-Κύπρου (Σάββατο, 8 Ιουνίου) θα αρχίσει στις 21:45 (19:45 τοπική ώρα) με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. Πάντως, πολλοί συμπατριώτες μας που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον αγώνα.

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί στη Ρωσία για τον αγώνα της 11ης Ιουνίου με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Στην αποστολή για τους δύο αγώνες βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ούρκο Πάρντο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Πέτρου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Φάνος Κατελάρης, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Μηνάς Αντωνίου, Ιωάννης Κωστή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ματία Σπόλιαριτς, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Άντονι Γεωργίου, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ