aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Μπίδης»: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»

«Μπίδης»: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μίλησε την τηλεόραση του ΡΙΚ.

Αναλυτικά: «Θα έλεγε ότι ίσως στο τέλος αδίκως να πήραμε αυτό που αξίζαμε. Στο δεύτερο μέρος η Βοσνία κυριάρχησε και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει.σ το πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες, αλλά ήταν δύσκολη έδρα και δύσκολος αντίπαλος. Στο δεύτερο μέρος πέσαμε λίγο και τους δώσαμε χώρο.

Έχουν αρκετά καλό υλικό, είμαι ψηλή ομάδα, όμως όλα τα παιδιά κατάθεσαν τον καλύτερο τους εαυτό και όλοι έδωσαν ότι έχουν. Τα ατομικά λάθη είναι στο παιχνίδι, στα εκτός έδρας έχουν πλέον χαρακτήρα και πρέπει να συνεχίσουμε. Η πραγματικότητα είναι πως είχαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα, απέναντι το Βέλγιο και μετά 2 εκτός έδρας παιχνίδια και οι 0 βαθμοί κάνει δύσκολη τη ζωή μας.

Το πρόγραμμα τώρα είναι πιο καλό, είμαστε η Εθνική Κύπρου, είμαστε υπολογίσιμη ομάδα και όλοι μας βλέπουν στα σοβαρά. Όσο νιώθω δυνατός και μπορώ να προσφέρω θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο και χαίρομαι να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ