aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Τώρα μαθαίνουμε να το κάνουμε και εκτός»

Μπεν Σιμόν: «Τώρα μαθαίνουμε να το κάνουμε και εκτός»

Πανευτυχής για τη νίκη της εθνικής μας επί του Καζακστάν παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ραν Μπεν Σιμόν. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα του ΡΙΚ, και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

«Τα παιδιά αντιμετώπισαν δυσκολίες αλλά δεν σταματήσαμε. Είναι μεγάλη νίκη για τους ποδοσφαιριστές, έδειξαν μεγάλο χαρακτήρα. Δεν ήταν εύκολο σε ένα δύσκολο γήπεδο. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως είδαμε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αντέχουν την πίεση και να βγάζουν χαρακτήρα. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια πολύ καλή νίκη. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία στο παιγνίδι μας, με τους συνεργάτες μου επεξεργαζόμαστε όλα τα σενάρια στο μυαλό μας και ήμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε αλλαγές από τον πάγκο. Οι παίκτες ανταποκρίνονται και βγαίνει πιο δυνατή η ομάδα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αυτή η νίκη επιτεύχθηκε σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Το ομαδικό πνεύμα ήταν εκεί και μας βοήθησε. Κάτι που κάνει πιο σημαντική τη νίκη μας είναι ότι επιτεύχθηκε σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Μέχρι τώρα παίζαμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην έδρα μας, τώρα μαθαίνουμε να το κάνουμε και εκτός. Στο πρώτο ημίχρονο καθόμουν στον πάγκο, στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είμαι πιο ενεργητικός και γι’ αυτό έβγαλα το σακάκι για να κινούμαι πιο ελεύθερα. Επικοινωνώ με τους παίκτες στο ανώτερο επίπεδο, δεν τους φωνάζω την ώρα του αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ