aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Προσπάθησα και στο ξενοδοχείο…»

Μπεν Σιμόν: «Προσπάθησα και στο ξενοδοχείο…»

Ο προπονητής της Εθνικής, Ραν Μπεν Σιμόν, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής με την Σλοβενία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League. Ο Ισραηλινός τεχνικός, ξεκαθάρισε ότι ασχέτως με το τι συνέβη στον αγώνα με την Βουλγαρία, ο μοναδικός στόχος της Εθνικής είναι η νίκη.

Αναλυτικά: «Δεν θέλουμε να μας απογοητεύσει η ήττα από την Βουλγαρία. Παίζουμε αύριο ίσως με την πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου. Δεν το δείχνει η βαθμολογική της θέση, όμως έχουν πολύ καλό προπονητή και χρειάζεται προσοχή ο αγώνας. Κάθε ομάδα έχει την δυναμική της. Έχουμε τους στόχους μας στο παιχνίδι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να φτάσουμε στην νίκη.

Προσπαθούμε για το καλύτερο μετά από κάθε αγώνα, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε αρνητικό. Δεν υπάρχει χρόνος μέχρι το επόμενο παιχνίδι, προσπαθούμε να μην απογοητευόμαστε ούτε να ενθουσιαζόμαστε. Προσπαθήσαμε και στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο να μιλήσουμε με τους παίκτες. Τους είπα ότι δεν είμαι απογοητευμένος. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και νέο αίμα στην ομάδα. Ο κάθε αγώνας στον όμιλο είναι ανταγωνιστικός, και είτε είναι ο πρώτος είτε ο τελευταίος, για εμάς είναι σημαντικός αγώνας. Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου και περιμένω κάτι καλό αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ