aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Όσοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα…»

Μπεν Σιμόν: «Όσοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα…»

Αποφασισμένοι να αλλάξουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τον αγώνα με τη Νορβηγία εμφανίστηκαν στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σλοβενία ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Χάμπος Κυριάκου.

«Συνιστώ υπομονή σε όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα από ένα και μόνο αγώνα. Αυτή η ομάδα έχει να δώσει πολύ περισσότερα. Ο αγώνας με τη Σλοβενία είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πάθος και τη θέληση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η Σλοβενία είναι μια πολύ καλή ομάδα που άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα στον αγώνα με τη Βουλγαρία και μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Σιμόν, για να προσθέσει: «Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αξίζουν την στήριξη του κόσμου, όχι μόνο μετά από νικηφόρα αποτελέσματα. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και μαζί με τους ποδοσφαιριστές  να χαρούμε μια επιτυχία».

Από την πλευρά του ο Χάμπος Κυριάκου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το πως αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές τον αγώνα: «Δυστυχώς μετά τον αγώνα με τη Νορβηγία, δώσαμε το δικαίωμα σε όλους να μας κρίνουν αρνητικά. Ευτυχώς, έχουμε τον αγώνα με τη Σλοβενία στον οποία θα έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε στόματα. Αναλύσαμε τον αντίπαλο μας και ξέρουμε ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ