aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Μετά θα αρχίσουμε να ονειρευόμαστε»

Μπεν Σιμόν: «Μετά θα αρχίσουμε να ονειρευόμαστε»

Ο Ραν Μπεν Σιμόν (φωτό) επανέλαβε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, την ανάγκη για να δοθεί συνέχεια στις επιτυχίες της Εθνικής μας. «Εμείς και η Εσθονία προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα. Βλέπω ότι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι για το παιχνίδι. Τους εμπιστεύομαι. Θα είναι ένας δυνατός αγώνας, μια δύσκολη πρόκληση και για μας. Θα είναι σκληρό το παιχνίδι. Το στοίχημα είναι να έχουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα», είπε αρχικά.

Ακολούθως απέφυγε να τοποθετηθεί σχετικά με τη σημασία του αυριανού αγώνα: «Βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο. Μετά θα αρχίσουμε να ονειρευόμαστε. Άλλαξε η βαθμολογία, αλλά εμείς βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με την Εσθονία».

Ο Ισραηλινός προπονητής προειδοποίησε ακολούθως, όσους πιθανό να υποθέτουν πως η Κύπρος έχει εύκολο έργο: «Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι είναι εύκολο, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο το παιγνίδι. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας, πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει τι άλλαξε στην Εθνική από την ημέρα που έπιασε δουλειά: «Δεν μου αρέσει να συζητώ τι έχω αλλάξει στην ομάδα, ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, μπορεί να δώσει τα δικά του κίνητρα. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δίνουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό».

Τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου εκπροσώπησε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πλέον, Κωστάκης Αρτυματάς. Ο διεθνής μέσος φανέρωσε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, μιλώντας μεν για νέα δυναμική, τονίζοντας δε ότι περιμένει δύσκολο παιχνίδι σήμερα απέναντι στην Εσθονία.

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα εκπληκτικό παιχνίδι ανατροπής με τη Βοσνία. Στόχος μας είναι να δώσουμε συνέχεια. Μένουμε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε το παν. Υπάρχει μια νέα δυναμική που έφερε το αποτέλεσμα κόντρα στη Βοσνία, αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε και να το δυναμώσουμε περισσότερο ενόψει των επόμενων αγώνων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ