aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Εμείς επιλέγουμε τη δουλειά»

Μπεν Σιμόν: «Εμείς επιλέγουμε τη δουλειά»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε πριν από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών ο προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν. «Δεν υπάρχουν σημαντικοί και λιγότερο σημαντικοί αγώνες όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς αγώνες στην προσπάθεια που κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη διοργάνωση, το Πρωτάθλημα των Εθνών. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να αρχίσει από κάπου», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Σιμόν, μιλώντας για τα φιλικά που ακολουθούν με Γεωργία και Αρμενία.

«Μας απομένει ένας χρόνος μέχρι τους επίσημους αγώνες και πρέπει να προγραμματιστούμε σωστά για να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Στο διάστημα αυτό πέραν των  προπονήσεων και των φιλικών, θα δουλέψουμε πολύ με τους ποδοσφαιριστές σε ατομικό επίπεδο. Θα γίνονται συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήμα, αναλύσεις των αγώνων και θα προσπαθούμε να τους βοηθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε, ούτως ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε», πρόσθεσε ο κ. Σιμόν.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που παίρνουν χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες τους είναι λίγοι. «Δύο πράγματα μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Είτε να παραπονιόμαστε, είτε να δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Εμείς επιλέγουμε τη δουλειά. Προσπαθούμε συνεχώς να επηρεάσουμε θετικά τους ποδοσφαιριστές, να τους κάνουμε πιο δυνατούς σωματικά και ψυχολογικά και να παίρνουμε το καλύτερο όταν τους έχουμε στην Εθνική», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ