aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε»

Μπεν Σιμόν: «Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε»

Δύσκολη χαρακτήρισε την επικείμενη αναμέτρηση της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο την Ρωσία για την 4η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020 ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν. Ο Ισραηλινός τεχνικός αναγνώρισε τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι, όμως ξεκαθάρισε πως ο στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη.

«Δείξαμε κουράγιο απέναντι στην Σκωτία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι στη Ρωσία. Ο αυριανός αγώνας είναι από τους πιο δύσκολους για μας, είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση. Αυτός και το εκτός έδρας ματς με το Βέλγιο. Ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε αλλά έχουμε τους δικούς μας στόχους. Θα δώσουμε το 100% και ελπίζουμε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όπου αγωνιζόμαστε ο στόχος μας είναι η νίκη αλλά από την άλλη είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Πάντα υπάρχει η επιθυμία της νίκης όμως υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να κάνεις για το πετύχεις. Είναι πρόκληση για μας η 3η θέση στον όμιλο. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ό,τι περισσότερο πάρουμε είναι ευλογία. Έχουμε μια νεανική ομάδα, έχουμε ταλέντο και παλεύουμε σε όλους τους αγώνες…».

Ερωτηθείς για τα αγωνιστικά του πλάνα, ανέφερε: «Έχουμε ένα εξαιρετικό ιατρικό τιμ που θα βοηθήσει τους παίκτες να επανέλθουν. Χρειαζόμαστε ναι φρέσκα πόδια. Ναι θα κάνω αλλαγές. Θα έχω μια πιο καθαρή εικόνα μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, όπου και θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις. Θα παίξουν οι 11 πιο έτοιμοι»

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Γιάννης Κούσουλος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Η Ρωσία είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά πιστεύουμε στην Εθνική μας. Αρκεί να το πιστέψουμε όλοι για να πάρουμε κάτι θετικό. Παλεύουμε το κάθε παιχνίδι. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε. Με τη Σκοτία δεχτήκαμε το γκολ στο 88΄, χάσαμε όμως δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε άλλο. Έχουμε το παιχνίδι με τη Ρωσία. Πρέπει να παλέψουμε για κάτι θετικό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ