aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Δεν ξέρω ποιός το όρισε 21:45, αλλά…»

Μπεν Σιμόν: «Δεν ξέρω ποιός το όρισε 21:45, αλλά…»

Ευχαριστίες προς την ηγεσία της ΚΟΠ, η οποία νωρίτερα σήμερα με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως η Εθνική Κύπρου θα πορευτεί με τον Ραν Μπεν Σιμόν στα προκριματικά του Euro 2020, απήυθυνε ο Ισραηλινός προπονητής.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (19/11, 21:45) με την Νορβηγία στο ΓΣΠ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Εθνών ο ομοσπονδιακός προπονητής στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και το πάθος των διεθνών.

«Απολογούμαι για την καθυστέρηση. Μια πρώτη αντίδραση είναι πως η ΚΟΠ μου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη και τους ευχαριστώ. Ο αγώνας με τη Νορβηγία είναι ο τελευταίος με τον πιο δυνατό αντίπαλο. Δείξαμε πως βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Αυτό που είναι δεδομένο είναι το πάθος και το καλό κλίμα. Αυτό που μεταδίδουμε είναι πως πρέπει να κυνηγούμε τη νίκη. Είχαμε καλή προσέλευση στον προηγούμενο αγώνα. Δεν ξέρω ποιος έβαλε τον αγώνα στις 21:45, είναι δύσκολο όμως καλώ τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο κορυφαίος της Κύπρου στον αγώνα με την Βουλγαρία, ο διεθνής τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος είπε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε. Όσοι μπορούνε τη Δευτέρα να έρθουν και να μας δώσουν δύναμη. Θέλουμε να τελειώσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες τους προπονητή και ελπίζω να δώσουμε χαρά και σε εμάς και στον κόσμο που θα έρθει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ