aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Δεν κλαίω, αλλά δεν ξέρω πώς να αισθανθώ»

Μπεν Σιμόν: «Δεν κλαίω, αλλά δεν ξέρω πώς να αισθανθώ»

Ανάμικτα συναισθήματα από τον Ραν Μπεν Σιμόν μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Κύπρου με την Εθνική Σκωτίας (2-1). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε περήφανος για τους Κύπριους διεθνείς, όμως τόνισε ότι πρέπει να γίνει αυτοκριτική για την απόδοση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν ξέρω πώς να αισθανθώ, πραγματικά. Να νιώσω περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Και από την άλλη δεν μπορώ να μην είμαι απογοητευμένος. Ισοφαρίσαμε και μετά από δύο λεπτά δεχθήκαμε ένα γκολ με τον τρόπο που το δεχθήκαμε. Δεν έχω κανένα παράπονο από κανένας από τους ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς και για τον τρόπο που έπαιξαν. Τεχνικά, τακτικά, συναισθηματικά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι συνεχώς, σ’ ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίξεις. Δεν κλαίω, δεν ψάχνω άλλοθι, αλλά ήρθαμε με αρκετά προβλήματα. Χρησιμοποιήσαμε νέα παιδιά, για τα οποία είμαι πολύ περήφανος. Οι νεαροί παίκτες έδειξαν  ότι δικαίως βρίσκονται στην Εθνική. Πρέπει να δούμε και εμείς οι ίδιοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας για το πώς παίζουμε στα τελευταία λεπτά».

Μπορούμε να περιμένουμε καλύτερες μέρες για την Εθνική, με βάση τη σημερινή απόδοση: «Όχι μόνο νιώθω αισιόδοξος, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε για την επόμενη γενιά. Είδατε σήμερα όλους τους νεαρούς, αλλά και την επόμενη γενιά που επίσης είναι νεαροί και μπορούμε να περιμένουμε καλύτερες μέρες για την Εθνική μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ