aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Δεν είμαι τυφλός, ούτε ψάχνω δικαιολογίες»

Μπεν Σιμόν: «Δεν είμαι τυφλός, ούτε ψάχνω δικαιολογίες»

Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Ραν Μπεν Σιμόν παραχώρησε δηλώσεις μετά το ματς της ομάδας μας κόντρα στη Νορβηγία.

«Συμφωνώ το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Παίξαμε ένα νέο σύστημα και πρέπει να δώσω τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μου γιατί είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι εκτός έδρας με τη Νορβηγία. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό κόντρα στη Σλοβενία. Είναι εύκολο να αναλύσεις το παιχνίδι μετά το τέλος του. Δεν είχαμε δημιουργικότητα στο πρώτο 45λεπτο. Παίξαμε αυτό το σύστημα για να πάρουμε το 0-0 μέχρι το 60’, 70’ έτσι ώστε να πάρουν τα ρίσκα τους οι Νορβηγοί και εκεί να διεκδικούσαμε κάτι άλλο. Δεχτήκαμε όμως δύο εύκολα γκολ στο πρώτο μέρος. Θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε άμεσα το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μιλάω για το σύστημα. Ίσως με άλλο σύστημα τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Πιστεύω στους παίκτες μου, έχουμε καλή ομάδα. Δεν είμαι τυφλός, ούτε ψάχνω να βρω δικαιολογίες, η καλύτερη ομάδα κέρδισε το παιχνίδι, πάντα θα έχω ελπίδα και θα έχω όσο θα βρίσκομαι εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ