aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα» (δηλώσεις Mαργκάσα-Ιωάννου)

Μπεν Σιμόν: «Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα» (δηλώσεις Mαργκάσα-Ιωάννου)

Άρχισε απόψε προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου, για τα εκτός έδρας ματς του Πρωταθλήματος Εθνών με Βουλγαρία (11/10) και Σλοβενία (14/10). Πριν από την έναρξη της προπόνησης μίλησαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές.

«Θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι απέναντι στη Σλοβενία μετά. Πρώτα θα επικεντρωθούμε στη Βουλγαρία. Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι πρόκειται για διαφορετικό παιγνίδι από αυτό με τη Σλοβενία στην έδρα μας, όμως θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι για να αγωνιστούμε όπως πρέπει στη Σόφια», δήλωσε ο Ισραηλινός, ενώ, μετά από ερώτηση αν επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας ότι μπορεί να τα καταφέρει, απάντησε:

«Πρώτα απ’ όλα δεν τίθεται θέμα αν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε λίγο πιο ανταγωνιστικό, πιστεύω θα τα καταφέρουμε γιατί έχω καλούς συνεργάτες για να το πετύχω».

Δηλώσεις έκαναν και οι Νικόλας Ιωάννου και Ρενάτο Μαργκάσα. Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ είπε: «Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και εκτός έδρας. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι μια διοργάνωση που μας δίνει κίνητρο να πετύχουμε».

Όσο για τον μέσο της Νέας Σαλαμίνας, δήλωσε: «Είναι σημαντικό το παιγνίδι με τη Βουλγαρία, που έχει έξι βαθμούς. Θέλουμε πόντους για να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις. Έτσι πρέπει, να πιστεύουμε ότι μπορούμε και στη Βουλγαρία να πάρουμε κάτι. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιγνίδι, αλλά πρέπει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ