aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Αυτός ο αγώνας τελείωσε, ανήκει στην ιστορία»

Μπεν Σιμόν: «Αυτός ο αγώνας τελείωσε, ανήκει στην ιστορία»

Πανευτυχής για το ιδανικό ξεκίνημα της Εθνικής Κύπρου στα προκριματικά του Euro 2020 παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα με το Σαν Μαρίνο ο Ραν Μπεν Σιμόν. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μιλώντας στη κάμερα του ΡΙΚ, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον αγώνα. Για να δείτε αυτή την εικόνα χρειάστηκε καλή προσέγγιση από τους παίκτες μου. Αυτός ο αγώνας τελείωσε, ανήκει στην ιστορία. Ματς περιμένει το Βέλγιο την Κυριακή και δεν μπορούμε στιγμή να χαλαρώσουμε. Ήταν πολύ σημαντικό που είχαμε αυτή την εμφάνιση, μπράβο στον κόσμο και στα παιδιά που ήρθαν. Είναι πολύ σημαντική η εικόνα που βγάλαμε με τόσα παιδιά στην εξέδρα να μας βλέπουν».

Και συνέχισε: «Επίσης ήταν ένας στόχος μας να δούμε κόσμο στην κερκίδα. Ήταν πολύ ωραίο από την Ομοσπονδία να φέρει τα παιδιά των ακαδημιών στο γήπεδο. Είδαν πέντε γκολ και μια νεαρή, σοβαρή ομάδα. Η υποστήριξη ήταν εκπληκτική για εμάς, οι παίκτες μιλούσαν γι’ αυτό. Κάποια μέρα ίσως κάποια από αυτά τα παιδιά να είναι στην Εθνική. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Και ο Κάστανος και ο Πιέρος είναι σημαντικοί παίκτες, όμως οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα δούμε την κατάστασή τους»»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ