aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΑύριο στις 16:00 ο αγώνας της Εθνικής Νεανίδων με τη Νορβηγία στην Πορτογαλία

Αύριο στις 16:00 ο αγώνας της Εθνικής Νεανίδων με τη Νορβηγία στην Πορτογαλία

Αύριο τελικά θα αρχίσουν οι αγώνες του 5ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων U-19 στην Πορτογαλία…

Η έναρξη των αγώνων ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη, όμως οι αγώνες αναβλήθηκαν λόγω των πυρκαγιών που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή που διεξάγεται το τουρνουά. Όμως, από σήμερα οι πυρκαγιές βρίσκονται σε ύφεση λόγω και της έντονης βροχόπτωσης που είχαμε κατά τη διάρκεια της νύκτας και έτσι από αύριο μπορούν να γίνουν κανονικά οι αγώνες.

Η Κύπρος αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης τη Νορβηγία και ο αγώνας θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 16:00 ώρα Κύπρου. Παρά την καθυστέρηση κατά μια μέρα στην έναρξη του τουρνουά, δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του. Απλά θα μειωθεί από δύο μέρες σε μια ο χρόνος ξεκούρασης των ομάδων μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αγώνα.

Έτσι, οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής (Κύπρος – Πορτογαλία, Β. Ιρλανδία – Νορβηγία) και της τρίτης αγωνιστικής (Κύπρος – Β. Ιρλανδία, Πορτογαλία – Νορβηγία) θα γίνουν κανονικά την Παρασκευή και τη Δευτέρα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένοι.

Η Εθνική μας μετά από δύο μέρες εκγύμνασης στο ξενοδοχείο, σήμερα στις 17:00 θα προπονηθεί σε γήπεδο κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ