Άθως Στυλιανού: «Έχουμε τεράστια πίστη για την πρόκριση»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία...

Έτοιμη για τον αγώνα του Σαββάτου με το Ισραήλ η Εθνική μας ομάδα φούτσαλ Ανδρών. Η ομάδα μας βρίσκεται ενώπιον μιας πολύ μεγάλης πρόκλησης αφού, αν αποκλείσει το Ισραήλ, θα προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος φούτσαλ. Ο αγώνας Κύπρος – Ισραήλ θα γίνει το Σάββατο στις 17:00 στο «Ελευθερία».

Η ήττα με 3-2 στον πρώτο αγώνα στο Τελ Αβίβ, δημιουργεί βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην Εθνική μας. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού Άθου Στυλιανού: «Με όσες δυσκολίες έχουν προκύψει, καταφέραμε με επιστράτευση ποδοσφαιριστών, τους οποίους ευχαριστώ δημόσια, να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα στο Ισραήλ που αφήνει ανοικτό το παράθυρο της πρόκρισης. Ενόψει επαναληπτικού, κάναμε κάποιες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ αφού προέκυψαν και κάποιοι τραυματισμοί. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη και αγωνιστικά και ψυχολογικά και υπάρχει τεράστια πίστη ότι μπορούμε να καταφέρουμε να προκριθούμε για πρώτη φορά σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος φούτσαλ».

Η σημερινή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα  έγινε στο «Ελευθερία» και ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Κρέκος, Δημήτρης Αγγελής, Ανδρέας Μαλαός, Σάκης Πατίκης, Δημήτρης Νικολαϊδής, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Παρασκευάς Ψηλογένης, Σάββας Ομήρου, Κυριάκος Στυλιανού, Μάμας Λοϊζου, Χρίστος Στυλιανού, Kanjo Gevara, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Γιάννης Ιωάννου και Γιώργος Αλεξίου.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ!

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ