aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΆρχισε προετοιμασία η Εθνική Ελπίδων ενόψει της αποστολής στην Ουκρανία

Άρχισε προετοιμασία η Εθνική Ελπίδων ενόψει της αποστολής στην Ουκρανία

Τον κύκλο της προετοιμασίας της ενόψει της αποστολής στην Ουκρανία άρχισε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Όπως ανακοινώθηκε η Εθνική μας μεταξύ 2-6 Ιουνίου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με πρώτο αντίπαλο την Ουκρανία στις 3 Ιουνίου.

Η πρώτη προπόνηση έγινε την Πέμπτη στο Κοινοτικό της Παρεκκλησιάς και σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση πάλι στην Παρεκκλησιά. Ο Παναγιώτης Λουκά θα ενσωματωθεί με την αποστολή την ερχόμενη Δευτέρα, δεν θα λάβει μέρος στις πρώτες προπονήσεις ο Πέτρος Ψύχας λόγω τραυματισμού και αναμένεται να αρχίσει την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ιωάννης Κωστή άρχισε προπονήσεις με την Εθνκή Ελπίδων και από την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεχίσει με την Εθνική Ανδρών όπου κλήθηκε για πρώτη φορά.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου έχει καλέσει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και μέσα από τα φιλικά της Ουκρανίας θα έχει ασφαλώς την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ