aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΆρχισε η προετοιμασία της Εθνικής, οι δηλώσεις των Σιμόν και Λαΐφη (pics & vids)

Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής, οι δηλώσεις των Σιμόν και Λαΐφη (pics & vids)

Με προπόνηση στο ΓΣΖ άρχισε σήμερα προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τις επικείμενες εκτός έδρας υποχρεώσεις της με Σκοτία και Ρωσία για τον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020.

Πρώτη προπόνηση σήμερα με την Εθνική Ανδρών για τους Ιωάννη Κωστή, Ιωάννη Πίττα, Κωνσταντίνο Πέτρου και Μιχάλη Ιωάννου. Απουσίαζαν από την προπόνηση με άδεια του προπονητή οι Μερκής, Σωτηρίου και Νικόλας Ιωάννου. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Επόμενη προπόνηση, την Παρασκευή στις 18:00 επίσης στο ΓΣΖ. Στο γήπεδο της Λάρνακας θα γίνουν όλες οι προπονήσεις μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουνίου οπόταν και η Εθνική μας θα αναχωρήσει για την Σκοτία.

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ έκανε πριν την έναρξη της προπόνησης ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν. «Πρώτος στόχος να επαναφέρουμε τους ποδοσφαιριστές από τις διακοπές και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέχρι το Σάββατο και από τη Δευτέρα, η προετοιμασία να μπει στην ουσιαστική της μορφή. Είναι δύσκολα τα δεδομένα, είναι δύσκολη η εποχή, όμως, δεν πρέπει να παραπονιούμαστε. Πρέπει να αποδεχτούμε τα δεδομένα ως έχουν και να προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν», δήλωσε.

Μετά από ερώτηση για το αν οι αγώνες που ακολουθούν είναι καθοριστικοί για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας μας στη διοργάνωση, ο Σιμόν ανέφερε: «Για εμένα, ο κάθε επόμενος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός. Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζω τους αγώνες που έρχονται. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ερώτηση μας, όμως, εμείς, σε κάθε αγώνα ως Εθνική Κύπρου θα δίνουμε το 100% στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχολιάζοντας την κλήση νέων ποδοσφαιριστών στην Εθνική ο Σιμόν δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, θέσαμε δύο στόχους. Πρώτον, να πετύχουμε αποτελέσματα και δεύτερο να ετοιμάσουμε τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου. Ανεξαρτήτως ηλικίας, όσοι ποδοσφαιριστές κρίνω ότι το αξίζουν, θα βρίσκονται με την Εθνική ομάδα».

Κορίτσια της Lidl πρόσφεραν φρούτα στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής πριν τη σημερινή προπόνηση!

Προετοιμασία Εθνικής Ανδρων. Ο Μπεν Σιμόν μιλα στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της προπόνησης:

Δηλώσεις Κωνσταντίνου Λαϊφη για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μας:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ