aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΆρχισαν προετοιμασία, αμφίβολοι Κάστανος-Πιέρος

Άρχισαν προετοιμασία, αμφίβολοι Κάστανος-Πιέρος

Την προετοιμασία της για τον αγώνα με το Βέλγιο άρχισε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Η προπόνηση έγινε στο ΓΣΠ και σε αυτήν συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Σαν Μαρίνο, είτε αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα  στο γυμναστήριο.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Πιέρου Σωτηρίου και Γρηγόρη Κάστανου. Η πορεία της αποθεραπείας τους θα καθορίσει και την απόφαση για την συμπερίληψη τους στην αποστολή ή όχι.

Πριν τη σημερινή προπόνηση, ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Τους συνεχάρει για τη σοβαρότητα που έδειξαν στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο και για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση, τονίζοντας τους πως δεν διέκρινε σε κανέναν ποδοσφαιριστή το παραμικρή υποτίμηση του αντιπάλου.

Με την ίδια σοβαρότητα προπονήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν, κάτι το οποίο επίσης ανέφερε ο Ομοσπονδιακός προπονητής. Παράλληλα, τους τόνισε πως θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από όλους για να καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν βαθμολογικό κέρδος κόντρα στο Βέλγιο

Ο αγώνας της Κύπρου με το Βέλγιο θα γίνει την Κυριακή στις 21:45 στο ΓΣΠ και είναι για τη δεύτερη αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020. Στην πρεμιέρα οι Βέλγοι είχαν νικήσει με 3-1 εντός έδρας τη Ρωσία.

Εισιτήρια για τον αγώνα: https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/
Επίσης, ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής, όπως και συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ