aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρχή σήμερα με το Μαυροβούνιο

Σε ρυθμό προκριματικής φάσης η Εθνική Νέων, που βρίσκεται στην Πάφο από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Η ομάδα μας μετά από πολύμηνο κύκλο προετοιμασίας με αρκετούς φιλικούς αγώνες, έφτασε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και ετοιμάζεται να μπει στη διοργάνωση με στόχο το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο κύκλος με τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 θα αρχίσει σήμερα και πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας θα είναι η αντίστοιχη ομάδα του Μαυροβουνίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, θα αρχίσει στις 11:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στην Πέγεια χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. Σημειώνεται ότι οι διεθνείς μας είχαν ήδη μια πρώτη εικόνα από Μαυροβούνιο μέσα από DVD με φιλικούς αγώνες που έδωσε ο προσεχής αντίπαλός μας. Η Κύπρος συμμετέχει στον ενδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με το Μαυροβούνιο, τη Ρωσία και τη Λετονία.

Σήμερα, επίσης στο «Στέλιος Κυριακίδης», θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ρωσίας με τη Λετονία (14:30). Στις 16 Νοεμβρίου θα γίνουν οι αγώνες Κύπρος-Ρωσία, Μαυροβούνιο-Λετονία και στις 19 Νοεμβρίου, οι αναμετρήσεις Κύπρος-Λετονία και Μαυροβούνιο-Ρωσία. Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA, οι δύο πρώτες ομάδες που ομίλου μας θα περάσουν στον elite round.

Στην αποστολή της Εθνικής μας και για τους τρεις αγώνες, στη διάθεση του Νεόφυτου Λάρκου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Γερολέμου, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης (ΑΕΛ), Μιχάλης Ιωάννου, Νικόλας Παναγιώτου (Ανόρθωση), Πάρης Πολυκάρπου, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Ανδρέας Κατσαντώνης, Γιώργος Παπαδόπουλος (ΑΠΟΕΛ), Κωνσταντίνος Ηλία (Εθνικός Άχνας), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Καρμιώτισσα), Ιωάννης Κωστή, Κωνσταντίνος Σεργίου (Νέα Σαλαμίνα), Σάββας Νικολάου, Ανδρόνικος Κακουλλής (Ομόνοια), Ραφαήλ Μάμας (Νάπολι), Αντώνης Μαρτής (Μίντιλαντ), Δανιήλ Παρούτης (Νοβάρα), Χρίστος Σιέλης (Σριούσμπερι Τάουν), Παναγιώτης Λουκά (Παλέρμο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ