aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρχή σήμερα με Ελβετία

Αρχίζουν σήμερα στην Πάφο οι αγώνες της Εθνικής Παίδων U17, στον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA. Η Εθνική μας αντιμετωπίζει σήμερα την Ελβετία και ακολούθως τη Σκωτία και το Βέλγιο στις 29 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου, αντιστοίχως, έχοντας στόχο να προκριθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Elite Round της διοργάνωσης.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, μετά από επιθεώρηση των γηπέδων από τον παρατηρητή της UEFA, αποφασίστηκε ότι και οι τρεις αγώνες της Εθνικής Παίδων θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, αντί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών που αρχικά ανακοινώθηκε. Όλα τα ματς της Κύπρου θα αρχίσουν στις 15:00.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτούς τους τρεις αγώνες με τις Ελβετία, Σκωτία και Κόσσοβο. Έχουμε ήδη δύο πετυχημένες σεζόν με πρόκριση και ο στόχος μας είναι να προκριθούμε και φέτος στον Elite Round με καλή παρουσία», δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής Γιάννης Οκκάς για να προσθέσει:

«Ο στόχος μας και αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε και στους ποδοσφαιριστές είναι να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και ελπίζουμε για το καλύτερο. Ειδικά που παίζουμε στην Κύπρο, είναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και εύχομαι στο τέλος της ημέρας να πάρουμε την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ