aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας

Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας

Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας απόψε για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Στον τελευταίο της αγώνα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Βέλγιο με στόχο να ολοκληρώσει τη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. Μπορεί η Εθνική μας να μην έχει βαθμολογικά κίνητρα στον όμιλο, όμως, όπως δήλωσε χθες και ο προπονητής της ομάδας μας Ραν Μπεν Σιμόν, όταν αγωνίζεται η Εθνική, πάντα υπάρχουν στόχοι και κίνητρα και πάντα, μπορείς να έχεις κέρδος από όλους τους αγώνες.

Με αυτή τη φιλοσοφία λοιπόν θα αγωνιστεί απόψε η Εθνική μας προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό μέσα στην έδρα μιας από τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο «King Baudouin», Στάδιο που θα φιλοξενήσει την αποψινή αναμέτρηση.

Πρόκειται για το πρώην Χέιζελ,  στο οποίο το 1985 έγινε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 39 νεκρούς στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών μεταξύ της Γιουβέντους και της Λίβερπουλ. Μετά το γεγονός αυτό, το Στάδιο έκλεισε για δέκα χρόνια, ανακαινίστηκε και άνοιξε ξανά το 1995 με την ονομασία «King Baudouin», στη μνήμη του Βασιλιά του Βελγίου που πέθανε το 1993.  Είναι χωρητικότητας 50.000 θεατών.

Οι ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξει την εντεκάδα ο Ραν Μπεν Σιμόν: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Φάνος Κατελάρης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Μερκής, Ρενάτο Μαργκάσα, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Βασιλείου, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Βασίλης Παπαφώτης, Χάμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστωρ Μυτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ